A Mátrix Gym 2020 szeptemberében nyitott, Magyarország egyik vezető, Matrix gépekkel felszerelt új 1200 m2-es edzőterme. A komplexumban három szinten várjuk a sportolni és kikapcsolódni vágyókat. A földszintre belépve egy kellemes hangulatú kávézó fogadja Önöket a recepció mellett, ahol az edzés előtt vagy után hideg BioTech formulákkal indíthatja vagy zárhatja az edzést, vagy a napot egy forró Pascucci kávéval.

A kikapcsolódni, barnulni vágyók pedig használhatják három fekvő és egy álló szoláriumunkat. Az első emeleten az erő és tárcsás-, valamint nyitott súlyos gépekkel sportolhatnak vendégeink.

A 2. szinten a fitness gépek teljes palettája kapott helyet futópadokkal, ellipszis trainerekkel, lépcsőző- és taposó gépekkel, kiegészítve számtalan speciális kardio géppel. Kizárólag Matrix Gym gépeket tartunk, amiket gyakran frissítünk, és amelyek ízületkímélő rendszere lehetővé teszi a biztonságos és balesetmentes sportolást. Fent található még egy szabadsúlyos funkcionális részleg, ami ideális lehet trx-re, cross fittre, erőemelésre, nyújtásra.

Bejelentkezés alapján, termünkben egész nap szakképzett személyi és teremedzők állnak készséggel vendégeink rendelkezésére, s igény szerint személyi edzés igénybevételére is lehetőség nyílik, mellyel személyre szabott edzéstervet kapnak kézhez látogatóink.

A harmadik szinten található küzdősport részlegünk, amit bárki használhat vagy részt vehet az itt tartandó órákon, mint például Kyokushin karate vagy Brazil Jiu Jitsu.

Figyelje híreinket, olvassa honlapunkat, kövesse Facebook oldalunkat és legyen a vendégünk!